Flottfärd på Sävelången


Njut av att tillsammans färdas på sjön Sävelången på en stor härlig flotte. Sjölyckans lättkörda flotte rymmer upp till 20 personer och är utrustad med motor, styrpulpet, badstege, solstolar, grill och parasoll - säg till om ni vill låna en dragg. Starta vid Sjölyckan och spendera en stund på sjön med fiske, bad och njut av den medhavda fikakorgen. Flotten är dimensionerad för att kunna köras under slottsbron (ducka så ni inte slår i huvudet) och är handikappanpassad med rullstolsramp. Bensin ingår. Kör inte med parasollen uppfälld :)

Flotten skall framföras av en kunnig och ansvarsfull person över 18 år med sjövana  - flottens kapten! Kapten har ansvar för flotten och dess passagerare och får inte dricka alkohol!

Måste bokas i förväg!

 


Dag (09:30-15:00): 2250 kr 
Kväll (15:30-21:00): 2750 kr
Heldag (11:00-21:00): 3750 kr

Minsta hyreskostnad: 2250 kr

Njut av fiske i den artrika sjön i vår elbåt

Hyr en av våra två fiskebåtar med elmotor. Den är extra stabil och lämplig för en till tre personer. Två personer kan utan problem stå på samma sida av båten utan att den kantrar. I sjön finns främst gädda, abborre och nors, men en naturlig stam av öring växer till sig hela tiden. Säg till om ni vill låna en dragg.

Måste bokas i förväg!


Dag (09:30-15:00): 500 kr 
Kväll (15:30-21:00): 600 kr
Heldag (09:30-21:00): 700 kr

Minsta hyreskostnad: 500 kr 

 

Boknings info


Bokning
Du bokar flotten eller kanoten i vårt bokningssystem där du snabbt och smidigt kan boka ditt paddeläventyr och kontrollera tillgängligheten. I samband med bokning betalas den totala hyran. När du gjort din bokning i systemet kommer du få ett bekräftelsemejl som bekräftar din bokning.

 


Avbokning
Vid avbokning tidigare än två dagar innan återbetalas halva hyreskostnaden.
Vid avbokning senare än två dagar äger Sjölyckan rätt att behålla hela den erlagda boknings hyreskostnaden. 

Vid väldigt stark vind och vid åskoväder som kan påverka säkerheten får du möjlighet att byta datum utan extra kostnad


Bokningsregler
Allt material är hyrestagarens ansvar.

Hyrestagaren ansvarar för skador eller förlust under uthyrningsperioden, både sak och personskador/förlust. Det innebär att hyrestagaren är skyldig att ersätta samtliga kostnader som uppkommer med anledning av fel, skada eller förlust på/av flotten eller båten samt tillbehör under uthyrningsperioden - allt detta kan ni läsa om i kontraktet vid bokning. 

All sjöfart sker på egen risk!
Vid sjönöd - ring 112 och begär sjöräddning