Konferens & Möten

 

 

På Sjölyckan tillåts även små konferenser ta stor plats...
Konferens Sjölyckan


Alldeles intill E20 med bara 20 minuter från Göteborg och 10 minuter från Alingsås är Sjölyckan en perfekt plats att mötas på över dagen. I de vackra omgivningarna härskar lugnet och det ryms både ro och inspiration. Stora eller små konferenser, styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa kickoffer spelar ingen roll – här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem.

En heldagskonferens på Sjölyckan börjar vanligtvis med ett kort pass i konferensrummet. Traditionellt förmiddagskaffe med smörgås och juice serveras framför öppna spisen.  Därefter följer en komplett konferenslunch med dryck, kaffe & kaka. På eftermiddagen serveras mjuk kaka eller tårta till kaffet, efter era önskemål.

Maten på Sjölyckan från består alltid av de bästa råvarorna, gärna från de små producenterna och om möjligt från de närliggande gårdarna. Här finns inga tryckta menyer utan allting skräddarsys efter säsong och antalet gäster. Hem till disponenten har halvfabrikaten ännu inte hittat.

Vi erbjuder en mycket ombonad och personlig atmosfär med bordsservering, sjöutsikt, linnedukar och färska blommor på bordet.

Minsta antal konferensgäster är 15 deltagare.

Kontakta oss för en lyckad Konferens!


Konferenslokal:

I Båthuset finns wifi, ny projektor och ljudanläggning samt ett smidigt mixerbord med ingångar för de flesta behov, block och penna.

Konferens Bas:
Förmiddagskaffe med fralla och juice
Lunch med kaffe & kaka
Eftermiddagskaffe med hembakad mjuk kaka

Konferens Favorit:
Kaffe/te vid ankomst
Förmiddagskaffe med stor frukost
Lunch, vatten på flaska samt kaffe & kaka
Eftermiddagskaffe med hembakad mjuk kaka
Godis och frukt i konferensrummet

 

 

Aktiva konferenser

OUTDOOR CHALLENGE, SJÖLYCKAN

I en lekfull tävlingsform kommer ni ha chans att lära er lite mer om grunderna i friluftsliv. Vi utgår från restaurangen och kanotcentret Sjölyckan ett stenkast från sjön Sävelången. Själva innehållet vill vi inte avslöja mer av än att delar av dagen kommer utspela sig på sjön.

Läs mer och boka på: Pathfinder travels hemsida