Bröllop & Fest

 

 

Fira din stora dag på Sjölyckan!


Den historiskt vackra miljön runt Sjölyckan och Tollered, ett stenkast från Nääs Fabriker, inbjuder både till festlig och romantisk stämmning

Vissa dagar i livet är värda något extra, och det är just något alldeles extra vi vill ge när något ska firas. För de som fyller jämt, för de som ska gifta sig eller för de som har något annat roligt att fira med vänner och bekanta finns vi här med en ny festlokal, en sagolik omgivning, en restaurang utöver det vanliga och service i toppklass. För oss är bara det bästa gott nog för er fest.

 

Bröllop - På Sjölyckan arrangerar vi bröllop på våren och sommaren såväl som på hösten och vintern
Bröllopsdagen är en av livets största händelser, ett alldeles speciellt tillfälle att fira tillsammans med familj och vänner. En händelse som blir ett minne för livet för er och som ni kommer att tänka tillbaka på med glädje. Med vårt läge med sjö och natur inpå knuten finns det flera fina vigselplatser att välja på. Kannske på Båthusets brygga, på klippan intill vattnet eller i någon av de närbelägna kyrkorna. Njut av brudskål på altanen med fantastisk utsikt över sjön Sävelången. 

I Sjölyckans Båthus kan vi arrangera bröllop med upp till 75 gäster, är ni fler kan man komplettera med partytält på den stora gräsmattan.  

Bröllopsnatten skall ni självklart tillbringa i en romantisk atmosfär, det finns gott om boende i vår fina bygd runt sjön Sävelången. Tänk på att boka i tid såväl för er själva som för era vänner.

Låt oss arrangera ert drömbröllop på Sjölyckan!

 

Födelsedag
Fyller du eller en vän snart år? Vi på Sjölyckan vill vara med och fira och vi hjälper gärna till med att planera ert evenemang, allt från maten till aktiviteterna.

Dop & Namngivning
Dop i kyrkan eller namngivningsceremoni med många gäster? Fira med nära och kära på Sjölyckan och få tid att att njuta av denna speciella dag när ni firar er baby med fest! Stanna upp ett ögonblick – ha fokus på det lilla underverket – slappna av.