AKTUELLTHåll dig uppdaterad om nyheter och kommande evenemang på Sjölyckan!
Skrolla ner för att hitta det som passar just dig!

SJÖLYCKANS SOMMARSCEN 2024

Nu kan vi äntligen dela med oss av sommarens artistsläpp!  Med detta spännande utbud som lovar något för alla, kan vi knappt vänta på att dela dessa magiska musikstunder med er. 

Christian & Monica

BOWIEKONSERT MED D.I.P - 6 JULI

Välkommen till en spännande spelning och ett musikaliskt möte mellan en av världens kanske mest inflytelserika artister och grabbarna i D.I.P! En inbjudande, smakrik picknickkorg med Bowie candies!

PÅ SCEN
Daniel Björnarås har ett förflutet inom glamrocken och var på den tiden en riktigt rockstar som spelade på scener världen över. Numera är han en erkänd producent och ljudtekniker som bla turnerar med Black Ingvars & Möterhead. Inte nog med det - Imre Daun även han en välkänd musiker som medverkat i Snowstorm, Alien, Don Patrol mm.Glenn Fernblad hittar man på många olika scener i vårt land och har bl a medverkat i Hitmaskinen, Stefan Andersson mm.

Denna kväll kommer att bli något alldeles speciellt!

BILJETTLÄNK

BLUCIFERZ HUBCAPS - 13 JULI

Förbered er på en galet rolig kväll när de lokala världs-kändisarna Thompa Thelin och Göran Ribba spelar egna låtar på sina coola hemmagjorda instrument. Vad sägs om en gitarr gjord av en gardinstång och två navkapslar! Deras närvaro kommer garanterat att locka fram både glädje, chock och gapskratt. Missa inte chansen att uppleva denna enastående show hos oss på Sjölyckan!

PÅ SCEN
Thompa Thelin
Göran Ribba

Vi ser fram emot en rolig kväll med skön stämning!

BILJETTLÄNK

SLAP BACK JOE - 27 JULI

Slap Back Joe är ett bluesband som under många år spelade blues- och rockcovers på olika pubar och festivaler. När pandemin slog till bestämde sig bandet att skapa egen musik. Sagt och gjort… nu är det egenkomponerad, svängig, tight och fet rockig musik inom den tuffare bluesrocken som gäller. 

Vi ser fram emot en kväll med skönt gung och härlig stämning.

PÅ SCEN:
Raimo Rommedahl, Ninna Westerholm Karlsson, Ulf Kandell, Håkan ”Hågge” Olsson, thomas Persson

BILJETTLÄNK 

JIMMY ULLER BAND & OLA RAPACE

- 3 AUGUSTI

Vi har det stora nöjet att kunna välkomna Ola Rapace & co tillbaka till vår scen! Även i år uppträder han tillsammans med Jimmy Uller Band och vi vet att detta kommer att bli något alldeles speciellt!

Med en över 20 år lång karriär på nacken är Ola Rapace en av våra mest välkända skådespelare. Och det är inte för intet… Det är inte alla svenskar som kan skryta med en roll i en James Bond-film eller tretton Wallander-rullar. Även Jimmy Uller är en välkänd skådespelare och även en mycket kompetent musiker där han emellanåt spelar med t ex Mats Ronander.

Det blir en kväll med blandade inslag av både blues, pop och rock - energiskt, gungigt, svettigt, lekfullt och lite galet – vad kan man mer begära?

PÅ SCEN:
Jimmy Uller, Ola Rapace, Fredrik Andersson, Jonathan Lawrence, Stanley Nilsson

Välkomna på en oförglömlig kväll - det ska bli såååå kul!

BILJETTLÄNK

VAL KYRIA - 17 AUGUSTI

Häng med på en show i fyra akter då Valkyria kommer till Sjölyckan och kör - "Tribute till chicks och lite mix".

Bandet har i dessa akter satsat extra på att framföra en tribute till fyra tuffa starka kvinnor som förtjänar extra hyllning för just sin musik och sina scenframträdande; Janis Joplin, Louise Hoffsten, Cher och Alanis Morisette... Även Joan Jett är med och poppar upp ibland! Däremellan blir det klädbyte i full fart, allt för att hålla showen porträttlik.

PÅ SCEN:
Lovis Vakyria Tolf, Ola Gustafsson, Zackarias Tolf, Mikael Myran Dahlgren, Axel

Missa inte chansen att uppleva Val Kyrias show hos oss på Sjölyckan i sommarkvällen!

BILJETTLÄNK

LASSA BACKA BLUES BAND - 24 AUGUSTI

Vi har turen att kunna välkomna Lassa Backa Blues Band till Sjölyckans sommarscen – som kommer ända från Varberg! Mycket uppskattat liveband i Halland!

Under kvällen kommer de att bjuda på en blandning av chicagoinspirerad blues varvat med eget material. De blandar lugna låtar med lite mer riviga gitarr- och munspelssolon. Se upp!! … framåt kvällen lär de rocka loss ordentligt! Då menar vi ordentligt!!!

PÅ SCEN
Jenny Knutsson, Felix Börjesson, Hjalmar Martin Åhrman, Jimmie Gull, Lennart Boo

Vi ser fram emot en kväll med musik, härlig publik och skön stämning.

BILJETTLÄNK

D.I.P MED ALEX - 31 AUGUSTI

Denna kväll återkommer våra hjältar från början av sommaren! Denna gång förstärkta med Daniels brorsa Alex som en extra krydda på scen. Då bjuds det på en vild, härlig och blandad mix av musik från främst svenska kända musiker såsom Totta Näslund, Nationalteatern, Wilmer X... 

Tänk en kall i handen , grillen ryker, solnedgång över sjön, goda vänners lag... och dessa eminenta musiker som framför svenska covers när de är som bäst - och med hejdlöst drag under galoscherna. Bättre blir det inte!

PÅ SCEN
Alex Björnarås
Daniel Björnarås
Imre Daun
Glenn Fernblad

Välkomna hit och sjung med i de svenska klassikerna!!!

BILJETTLÄNK

BODHISATTVA - 7 SEPTEMBER

Vi firar av sommaren med årets sista utomhuskonsert!

Det blir en härlig kväll med gott gung då Bodhisattva står på scen igen. De spelar 60-70 och 80-tals covers så hela marken gungar - en blandning av pop, rock, blues och soul, ja till och med lite disco. Inspiration hittar de i musik från Beatles, Stones, The Who, Wrists, Sembrants, Creedence, Birds m.fl.

Hela sju spelglada skickliga musiker bjuder på sig själva i en rolig, smått galen scenshow med musik man känner igen, inramat av oväntad scendekor. Bodhisattva drar ofta fulla hus utmed bohuskusten med säte i Stenungsund.

PÅ SCEN
Bengt, G, Bentan, Jörn, Matts, Jessica och Urban

En galet rolig kväll är att vänta med mycket sväng i ljudvågorna!

BILJETTLÄNK