Restaurang & Mat

 

 

Det perfekta stället för god mat i en unik miljö
Restauran & Mat Sjölyckan


Sjölyckan - här har framtiden bott sedan urminnes tider
Sjölyckan ligger mitt i bruksorten Tollered med dess historiska byggnader och har sjön Sävelången som närmsta granne. Vi erbjuder en personlig och hög servicenivå och gör allt för att ert besök ska bli som ni önskar.

Restaurangen ligger alldeles utmed E20 cirka 20 minuter från Göteborg och 10 minuter från Alingsås – ett stenkast från Nääs fabriker. Här finns gott om plats för att parkera och nära till ingången för gästen!

Den vackra sjöutsikten, den charmiga unika inredningen och dess spännande historia syns inte från vägen. Du är välkommen att när som helst titta in på ett besök!

 


På Sjölyckan jobbar vi med bokade sällskap
På Sjölyckan kan ert sällskap boka sin matupplevelse i en historisk miljö med vacker sjöutsikt. I avskildhet serverar vi festmiddagar, affärsluncher, släkt- och begravningsmiddagar. Inne i den k-märkta disponentvillan upplever ni en miljö och en service som tar er till ett annat århundrade. Här finns inga tryckta menyer utan allting skräddarsys efter säsong och antalet gäster. Hit hem till disponenten har halvfabrikaten ännu inte hittat.